Kirkedal Composite Clean

21,95

Kuvaus

Kirkedal Composite Clean
Puhdistusneste
Koko: 750 ml - rivit 40-50 neliömetriä.

Lataa käyttöturvallisuustiedote

Lataa ohjeet

SKU: 1826540 Luokat: , ,

Kuvaus

Komposiittiterassin ja aidan puhdistus

Aidan ja terassin siivous Kirkedal Komposiitissa. Komposiittiterassin puhdistus

Puhdistaa ja taistelee leviä, hometta, hometta ja likaa vastaan.

Komposiittiterassin puhdistus

Kirkedal Composite on helppo puhdistaa. Levien muodostuminen tai muu lika puhdistetaan Kirkedal Rensillä.
Tavalliseen puhdistukseen käytetään Kirkedal Rensiä, joka puhdistaa komposiitin kaikesta lialta. Puhdistuksen jälkeen Kirkedal Rens voidaan sekoittaa kuumaan veteen ja kaataa vesisumuttimeen ja ruiskuttaa pinnoille, jotta levät eivät kasva uudelleen. Tahrat tai roiskeet, esim. ruoka tai rasva on poistettava välittömästi.

 

Komposiittiterassin puhdistus

 

Laaja valikoima laadukkaita komposiittituotteita

ja monen vuoden kokemus - Tervetuloa komposiittiterassin siivoamiseen

Kirkedal Composite (WPC = Wood Plastic Composite) terassi ja aita on CE-merkitty, se saa kuluttajan tuntemaan olonsa turvalliseksi tuotteen kanssa ja että se on valmistettu asianmukaisissa olosuhteissa. Uusinta teknologiaa ja parhaita raaka-aineita käyttämällä kuluttaja voi olla varma saavansa laadukkaimman materiaalin ja siten täydellisemmän tuloksen terassille tai aitalle.

Kirkedal Compositella on omat ainutlaatuiset etunsa ja ulkonäkönsä. Vastaavaa tuotetta ei ole markkinoilla. Kaikki tilaukset toimitetaan varastoitujen puutavarakauppiaiden kautta.
Kirkedalissa on laaja valikoima terasseja ja aitoja. Kun komposiitissa on kaksi tuoteryhmää, se kaikki nousee korkeampaan yksikköön. Kaikki tilaukset toimitetaan varastoitujen puutavarakauppiaiden kautta.

Komposiitti ei mätäne, siinä ei ole näkyviä irtoavia kokkareita, ei kutistumishalkeamia, ei hartsia eikä halkeile ajan myötä. Kirkedal Komposit on ainutlaatuisilla materiaaleillaan ja prosesseillaan saavuttanut voimaa Skandinavian ilmastoon, eikä laho, sieni tai hyönteiset voi hyökätä siihen.

Lisäinformaatio

Koko

750 ml

TOP