Kirkedal aloitus- / loppupylväs K200

73,95110,95

SKU: Ei käytössä Luokat: ,

Kuvaus

Kirkedal alku- ja loppupylväs mallissa k200. Tämän ylpeyden fiksu puoli on, että siinä on vain 1 sisäänkäynti/uloskäynti, toisin kuin tavallisissa pylväissä, joissa on 2, joten aita voi jatkua niiden läpi. Täällä on vain 1 sisäänkäynti, jotta varmistetaan mukava muotoilu ja osoittaa, että aita päättyy tähän.

Laaja valikoima laadukkaita komposiittituotteita

ja monen vuoden kokemus - Tervetuloa Kirkedalin aloitus- ja loppupostiin

Kirkedal Composite (WPC = Wood Plastic Composite) terassi ja aita on CE-merkitty, se saa kuluttajan tuntemaan olonsa turvalliseksi tuotteen kanssa ja että se on valmistettu asianmukaisissa olosuhteissa. Uusinta teknologiaa ja parhaita raaka-aineita käyttämällä kuluttaja voi olla varma saavansa laadukkaimman materiaalin ja siten täydellisemmän tuloksen terassille tai aitalle.

Kirkedal Compositella on omat ainutlaatuiset etunsa ja ulkonäkönsä. Vastaavaa tuotetta ei ole markkinoilla. Kaikki tilaukset toimitetaan varastoitujen puutavarakauppiaiden kautta.
Kirkedalissa on laaja valikoima terasseja ja aitoja. Kun komposiitissa on kaksi tuoteryhmää, se kaikki nousee korkeampaan yksikköön. Kaikki tilaukset toimitetaan varastoitujen puutavarakauppiaiden kautta.

Komposiitti ei mätäne, siinä ei ole näkyviä irtoavia kokkareita, ei kutistumishalkeamia, ei hartsia eikä halkeile ajan myötä. Kirkedal Komposit on ainutlaatuisilla materiaaleillaan ja prosesseillaan saavuttanut voimaa Skandinavian ilmastoon, eikä laho, sieni tai hyönteiset voi hyökätä siihen.

Lisäinformaatio

Pituus

2570mm, 2238mm, 1906mm

TOP