Kirkedal Top / Bundskinne K200

55,95

Kuvaus

Väri: Galvanoitu

Ulottuvuus: 10x11x1800 mm

SKU: 1951822 Luokat: ,

Kuvaus

Kirkedal ylä- ja alakisko k200 kuvaus

Väri: Galvanoitu

Ulottuvuus: 10x11x1800 mm

Kirkedal ylä- ja alakisko on elementti, jota tarvitset kirkedal-aidasi ala- ja yläosaan. Missä sinulla on Kirkedal-aitalautosi välissä.

Laaja valikoima laadukkaita komposiittituotteita

ja monen vuoden kokemus - Tervetuloa Kirkedalin ylä- ja alakiskoihin k200

Kirkedal Composite (WPC = Wood Plastic Composite) terassi ja aita on CE-merkitty, se saa kuluttajan tuntemaan olonsa turvalliseksi tuotteen kanssa ja että se on valmistettu asianmukaisissa olosuhteissa. Uusinta teknologiaa ja parhaita raaka-aineita käyttämällä kuluttaja voi olla varma saavansa laadukkaimman materiaalin ja siten täydellisemmän tuloksen terassille tai aitalle.

Kirkedal Compositella on omat ainutlaatuiset etunsa ja ulkonäkönsä. Vastaavaa tuotetta ei ole markkinoilla. Kaikki tilaukset toimitetaan varastoitujen puutavarakauppiaiden kautta.
Kirkedalissa on laaja valikoima terasseja ja aitoja. Kun komposiitissa on kaksi tuoteryhmää, se kaikki nousee korkeampaan yksikköön. Kaikki tilaukset toimitetaan varastoitujen puutavarakauppiaiden kautta.

Komposiitti ei mätäne, siinä ei ole näkyviä irtoavia kokkareita, ei kutistumishalkeamia, ei hartsia eikä halkeile ajan myötä. Kirkedal Komposit on ainutlaatuisilla materiaaleillaan ja prosesseillaan saavuttanut voimaa Skandinavian ilmastoon, eikä laho, sieni tai hyönteiset voi hyökätä siihen.

TOP