Ovi K23 - sis. viestit

739,95

Kuvaus

Portti Kirkedal Galvainseret Fence sis. lukkokotelo / kannake ilman kahvaa

Väri: Galvanoitu

Ulottuvuus: 900 × 1560 mm

Lataa "Sinkityn oven tilaaminen"

Ovia tilattaessa - MUISTA ilmoittaa haluttu avautumissuunta

SKU: 1951839 Luokat: ,

Kuvaus

Kirkedal gate k23 mukaan lukien tolpat

Laaja valikoima laadukkaita komposiittituotteita

ja monen vuoden kokemus - Tervetuloa Kirkedal gate k23 -sis. viestit

Kirkedal Composite (WPC = Wood Plastic Composite) terassi ja aita on CE-merkitty, se saa kuluttajan tuntemaan olonsa turvalliseksi tuotteen kanssa ja että se on valmistettu asianmukaisissa olosuhteissa. Uusinta teknologiaa ja parhaita raaka-aineita käyttämällä kuluttaja voi olla varma saavansa laadukkaimman materiaalin ja siten täydellisemmän tuloksen terassille tai aitalle.

Kirkedal Compositella on omat ainutlaatuiset etunsa ja ulkonäkönsä. Vastaavaa tuotetta ei ole markkinoilla. Kaikki tilaukset toimitetaan varastoitujen puutavarakauppiaiden kautta.
Kirkedalissa on laaja valikoima terasseja ja aitoja. Kun komposiitissa on kaksi tuoteryhmää, se kaikki nousee korkeampaan yksikköön. Kaikki tilaukset toimitetaan varastoitujen puutavarakauppiaiden kautta.

Komposiitti ei mätäne, siinä ei ole näkyviä irtoavia kokkareita, ei kutistumishalkeamia, ei hartsia eikä halkeile ajan myötä. Kirkedal Komposit on ainutlaatuisilla materiaaleillaan ja prosesseillaan saavuttanut voimaa Skandinavian ilmastoon, eikä laho, sieni tai hyönteiset voi hyökätä siihen.

 

TOP